Meubelstofferen

Als u het kan bedenken, kan Estella het realiseren.

Hoe werken wij?

Meubels die ouder worden, worden er over het algemeen niet mooier of comfortabeler op. Veel mensen kiezen dan voor nieuwe meubels. Hiervoor kunt u terecht op de diverse meubelboulevards. Echter, u kunt ook denken aan het hergebruiken van de bestaande meubels. Als het frame van het meubelstuk nog goed is, kan het meubelstuk volledig volgens u eigen wensen worden opgebouwd.

Maar ook als u bent uitgekeken op het uiterlijk van uw meubels, kunt u denken aan het herstofferen. U kunt bij La-Estel kiezen voor zo ongeveer iedere denkbare stoffering. Van de hoogste kwaliteit leder tot zelfs bedrukte fleecedekens kunnen gebruikt worden voor het herstofferen van uw meubels.
Hiermee creëert u een unieke individuele uitstraling in huis, u heeft immers meubels in huis die niemand anders hebben kan.

Als u het kan bedenken, kan Estella het realiseren.

Als u uw meubels een tweede leven wilt geven, neemt u dan gerust contact met ons op. U kunt via deze site een bericht achter laten, u kunt een email sturen maar ouderwets bellen is natuurlijk ook altijd mogelijk.