Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Hoe werken wij?

Meubels die ouder worden, worden er over het algemeen niet mooier of comfortabeler op. Veel mensen kiezen dan voor nieuwe meubels. Hiervoor kunt u terecht op de diverse meubelboulevards. Echter, u kunt ook denken aan het hergebruiken van de bestaande meubels. Als het frame van het meubelstuk nog goed is, kan het meubelstuk volledig volgens u eigen wensen worden opgebouwd.

Maar ook als u bent uitgekeken op het uiterlijk van uw meubels, kunt u denken aan het herstofferen. U kunt bij La-Estel kiezen voor zo ongeveer iedere denkbare stoffering. Van de hoogste kwaliteit leder tot zelfs bedrukte fleecedekens kunnen gebruikt worden voor het herstofferen van uw meubels.
Hiermee creëert u een unieke individuele uitstraling in huis, u heeft immers meubels in huis die niemand anders hebben kan.

 
Copyright © 2023 Meubelstoffeerderij La Estel
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren